motoros 2024 március
belutti 2024 március
Seiko 2023 szept
RayBan kid
Jaguár
Police
Várkonyi
Ajándékutalvány
Hoyalux
Bue Control
Previous slide
Next slide

SZEMÜVEG keretek

Vezető keretgyártók keretei – Válaszd a legjobbat a szemednek!

A szemüvegkeret kiválasztása nem mindig egyszerű feladat. Az arcformához illő, kényelmes és stílusos keretet keresni időigényes lehet. Azonban, ha az optikai üzletedben jársz, ne aggódj! Az általunk forgalmazott vezető keretgyártók keretei között biztosan találsz olyat, amelyik tökéletesen illik hozzád és stílusodhoz.

Az általunk forgalmazott keretgyártók között megtalálhatók a világ vezető márkái, amelyek különféle anyagokból, formákból és árfekvésből állnak. Az alábbiakban bemutatunk néhányat az általunk kínált lehetőségek közül:

Műanyag keretek

A műanyag keretek széles választékát kínáljuk üzletünkben. Ezek a keretek könnyűek, tartósak és különféle színekben és mintákban elérhetőek. A műanyag keretek tökéletesen illeszkednek az arcformádhoz, és kényelmesek viselni. Az acetát keretek vastagabbak és masszívabbak, mint a műanyag vagy a fém keretek, ami lehetővé teszi a szélesebb keretstílusokat. Az acetát kereteknek sokféle szín- és mintaválasztéka van, így kiváló lehetőséget kínálnak a személyes stílus kifejezésére.

Fém keretek

A fém keretek időtlen eleganciát képviselnek. A tartós és könnyű fém keretek kiváló minőségű anyagokból készülnek, és számos stílusban elérhetőek. A fém keretek között megtalálhatók az egyszerű és letisztult daraboktól a csillogó és díszített modellekig.

Aviátor keretek

Az aviator keretek azok számára ajánlottak, akik a klasszikus, de mégis stílusos megjelenést preferálják. Az aviator keretek a repülőgép pilóták által viselt napszemüvegek stílusát idézik, így ideálisak azoknak, akik szeretnének egy kis történelmi érzetet adni a megjelenésüknek.

Az aviator keretek tökéletesen illeszkednek a férfiak és nők arcformájához is. Általában nagyobb méretűek és kerekded formájuk van, de az utóbbi években számos különféle variációja létezik a klasszikus aviator keretnek, például kisebb méretűek, négyszögletes formájúak és különböző anyagokból készült változataik.

Az aviator keretek elérhetőek többféle színben és anyagban is. Az arany és a ezüst színű keretek azonban az igazi klasszikusok, és a mai napig népszerűek a viselők körében. Az aviator keretek leggyakrabban fémből készülnek, de a műanyag és az acetát keretek is rendelkezésre állnak.

Titanium keretek

A titanium keretek azoknak ajánlottak, akik keresik a minőséget és a tartósságot. A titanium keretek a legkönnyebb keretek közé tartoznak, és strapabíróbbak, mint a hagyományos fém vagy műanyag keretek. Azok számára ideálisak, akiknek fémallergiája van.

Az optikai üzletünkben számos aviator keretet kínálunk a vezető gyártóktól, így garantáltan találsz egy olyat, amely megfelel az ízlésednek és stílusodnak.

Válaszd a legjobbat a szemednek! Az általunk forgalmazott vezető keretgyártók keretei között biztosan találsz olyat, amely tökéletesen illeszkedik hozzád. Ha szeretnél további információkat megtudni a kínálatunkról, látogass el üzletünkbe, ahol szívesen segítünk kiválasztani a számodra legmegfelelőbb keretet!

Jöjjön el, megéri – Erényi!