motoros 2024 március
belutti 2024 március
Seiko 2023 szept
RayBan kid
Jaguár
Police
Várkonyi
Ajándékutalvány
Hoyalux
Bue Control
Previous slide
Next slide

SZEMÜVEG lencsék

A lencsék fontos részét képezik a szemüvegeknek, hiszen segítenek a viselőknek javítani a látásukat, valamint megóvják a szemüveget a különböző külső hatásoktól. Az Erényi Optikában a világ vezető lencsegyártóinak, mint például a Zeiss, Seiko és a Hoya, kínáljuk a legjobb minőségű lencséket.

A lencsék különféle szűrőkkel és bevonatokkal rendelkezhetnek, amelyek számos előnnyel járnak a viselők számára. Például, az UV-szűrővel ellátott lencsék segítenek megvédeni a szemet a káros UV-sugaraktól, amelyek hosszú távon károsíthatják a szemet. Emellett az antireflex bevonatok segítenek csökkenteni a tükröződést és a vakító fényt, így javítva a látásélményt.

A kékfényszűrővel ellátott lencsék különösen hasznosak azok számára, akik sok időt töltenek számítógép előtt vagy más digitális eszközökön, mivel segítenek csökkenteni a kék fény káros hatásait, amelyek kimeríthetik a szemet. A szemorvosával ezután megbeszélhetik, mi lenne a legjobb megoldás Önnek, amely talán a kékfény szűrős szemüveg viselése lesz.

A bifokális lencsék olyan lencsék, amelyek két különböző dioptriát tartalmaznak, segítenek javítani mind a közelre, mind a távolra látást. Ezek az lencsék különösen ajánlottak az idősebb emberek számára, akiknek nehézséget okoz a közelre és a távolra való fókuszálás.

Az optikai üzletünkben számos lencseopció közül választhatsz, így biztosan találsz olyan lencsét, amely megfelel az igényeidnek és a látásodnak. Ha további információra van szükséged a lencsékkel kapcsolatban, látogass el hozzánk, ahol kérdezheted a szakértő kollégáinkat!

Jöjjön el, megéri – Erényi!

Progresszív lencsék

A  egy másik opció a szemüvegviselők számára, akiknek távolra és közelre is szükségesek korrekciók. Ez a típusú lencse olyan multifokális lencse, amely lehetővé teszi, hogy a viselő távoli, közeli és köztes távolságokra is éles képet lásson egyetlen lencsével.

A progresszív lencsék kialakítása úgy van megtervezve, hogy a lencse felső része távoli távolságra fókuszáljon, a lencse közepén pedig a közeli távolságokra, míg az alsó rész pedig a köztes távolságokra koncentrál. Ez a kialakítás lehetővé teszi, hogy a viselő folyamatosan tisztán lásson, és nem kell váltogatnia a különféle távolságokhoz szükséges külön lencséket. 

A progresszív lencsék előnye az, hogy sokkal természetesebb látást biztosítanak, mivel nincs szükség a lencsék cseréjére, amikor a viselő különféle távolságok között vált. Emellett a progresszív lencsék divatosabbak is, mivel nem látszik rajtuk a különböző látótávolságokat megjelölő korrekciós vonal.

Az optikai üzletünkben számos progresszív lencseopció közül választhatsz, amelyek különböző technológiákkal és kialakításokkal rendelkeznek. Ha bizonytalan vagy abban, hogy melyik opció lenne a legjobb az igényeidnek, kérjük, kérdezd meg kollégáinkat, akik segítenek neked megtalálni a megfelelő lencsét!

Jöjjön el, megéri – Erényi!

Vékonyított lencsék

A vékonyított lencsék egy másik opció a szemüvegviselők számára. Ezek az lencsék különleges technológiával készülnek, amely lehetővé teszi, hogy a lencsék vékonyabbak és könnyebbek legyenek, mint a hagyományos lencsék. Ennek köszönhetően a vékonyított lencsék sokkal kényelmesebbek lehetnek a viselők számára, mivel kevésbé nyomják el az orrukat és a fülüket.

Azok számára, akik magas dioptriával rendelkeznek, a vékonyított lencsék különösen hasznosak lehetnek, mivel a magas dioptriákhoz általában vastagabb lencsékre van szükség. A vastag lencsék azonban nem csak kényelmetlenséget okozhatnak, hanem a szemüveg külsejét is ronthatják. A vékonyított lencsék segítenek elkerülni ezeket a problémákat, mivel vékonyabbak, és így a szemüveg is stílusosabb lehet.

Az Erényi  Optikában számos vékonyított lencseopció közül választhatsz, amelyek különböző vastagságokkal és anyagokkal rendelkeznek. Ha bizonytalan vagy abban, hogy melyik opció lenne a legjobb az igényeidnek, kérjük, kérdezd meg kollégáinkat, akik segítenek neked megtalálni a megfelelő lencsét!

Jöjjön el, megéri – Erényi!